T & C

Kami mengumpul maklumat yang diperlukan untuk prosedur pendaftaran di laman web kami. Maklumat yang kami kumpulkan secara sukarela dikemukakan oleh pelanggan kepada kami.

Butiran pengenalan diri anda digunakan untuk memproses pesanan anda, menyesuaikan maklumat peripadi anda, mengemas kini status belanja online anda dan juga mengemas kini info, promosi, dan acara terkini kami.

Maklumat peribadi anda seperti butiran kad kredit, nombor akaun bank akan dirahsiakan oleh kami. Kami tidak akan berkongsi apa-apa kandungan peribadi anda tanpa memberi sebarang notis terlebih dahulu.

Di samping itu, kami akan mengambil perhatian yang sewajarnya, untuk memastikan butiran pesanan pembayaran dan pengeposan barang ke pihak kurier selamat.

Kami akan memastikan barang anda elok dan kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya terdapat kerosakan terhadap barang akibat kecuaian pihak kurier.


ORDER

Semua pesanan adalah tertakluk kepada maklumat yang anda beri ( seperti nama, alamat dan nombor telefon ).

Pembayaran boleh dibuat ke akuan bank kami melalui perbankan dalam talian dan Mesin Deposit Tunai. Anda harus sertakan bukti resit selepas pembayaran.

Semua harga yang disenaraikan di laman web kami TIDAK termasuk postage.


Image result for public bank logo

P&P Fashion

3169378403Sila hantarkan pengesahan pembayaran bersama dengan bukti pembayaran anda dan butiran anda (nama, pesanan no dan nombor telefon) ke 0162795421 supaya kami dapat memproses dan menghantar pesanan anda secepat mungkin.


PENGHANTARAN

Sila ambil perhatian bahawa kami akan memproses dan menghantar semua pesanan dalam tempoh 24 jam selepas pembayaran diterima. Anggaran masa penghantaran disediakan untuk digunakan sebagai panduan sahaja dan bermula dari tarikh pesanan dihantar. Kami tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kelewatan yang disebabkan oleh proses pelepasan kastam dan pihak kurier.

Penghantaran mengambil masa 3 hari bekerja untuk Semenanjung Malaysia dan 4 hingga 6 hari ke Sabah & Sarawak.


POLISI PENGHANTARAN

Kami menawarkan perkhidmatan domestik melalui Pos Laju Malaysia. Pos Laju Malaysia adalah perkhidmatan penghantaran sekiranya hari ini anda order dan buat pembayaran pada keesokan harinya kami akan pos barang anda. Pos laju Malaysia akan membuat penghantaran pada Isnin - Jumaat, tidak termasuk Sabtu pertama setiap bulan dan cuti umum tempatan.

Jika anda tidak berada di rumah untuk menerima pesanan yang anda beli, sila log masuk ke akaun anda atau tapak web kurier pos laju untuk mengesan status penghantaran anda.

Kami akan berika nombor tracking anda melalui mesej.


POLISI PEMULIHAN & PERTUKARAN

  1. Pertukaran tidak akan diproses sehingga item yang anda kembalikan telah diperiksa di kedai kami.
  2. Kami tidak memberikan bayaran balik. Anda hanya boleh menukar produk atau produk lain yang mempunyai kos yang sama atau lebih tinggi.
  3. Kami tidak akan menerima barang yang telah dipakai, digunakan, diubah, rosak atau rosak selain Factory defect. Sekiranya barang itu rosak akibat factory defect, kami akan tanggung yuran postage anda.
  4. Dasar Pertukaran diberikan hanya 1 kali untuk setiap item.
  5. Jika anda perlu memulangkan barang, sila hubungi kami melalui panggilan telefon atau e-mel.
  6. Pertukaran akan dikira dalam masa 7 hari selepas barang anda diterima pihak kami.
  7. Size dan warna tak padan blh tukar,tapi kena bayar postage.
  8. Walau bagaimanapun, pelanggan dinasihatkan supaya memberitahu di talian 0162795421 kami dengan memetik nombor pesanan dan butiran produk, sebelum pelanggan pos balik barang tersebut.
Syarat-syarat lain untuk pulangan & pertukaran:
  1. Item mesti dalam keadaan asal
  2. Tanda harga TAG masih dilampirkan

Cara pulangan:

Penghantaran pos ke KEDAI kami di :
Lot F1-11 & F1-12, Aeon Big Ampang,
LOT 613, Taman Dagang Permai, Mukim Ampang,
68000 Ampang Selangor.
Switch to Mobile Version